http://biby.com.ua
У нас Ви можете купити і оплатити товар карткою «Пакунок Малюка»
Молочна суміш HiPP Combiotic 3 органічного виробництва використовується при недостатній кількості або відсутності грудного молока.
Особливості суміші: містить пробіотик, який формує нормальну мікрофлору кишечника, підтримуючи здорове травлення;
наявність пребіотика, підтримує розвиток пробіотиків і власної мікрофлори кишечника; містить Омега-3 і Омега-6 - суміш незамінних жирних кислот, таких жирних кислот грудного молока, які необхідні для розвитку мозку і зору; до складу входять нуклеотиди, зміцнюючі імунітет, і вітаміни, що забезпечують гармонійний розвиток малюка.
- Для приготування молочної суміші використовується тільки рекомендована температура: до 40 C, щоб запобігти пошкодженню пробіотиків (лактобактерій). Забороняється користуватися водою з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Особливості приготування. Закип'ятіть свіжу питну воду і охолодіть її до температури 40 ° C. Налийте необхідну кількість води в чашку або поїльник. Наповніть мірну ложку сухої сумішшю, зніміть надлишок тупим краєм чистого ножа. Висипте рекомендовану кількість суміші в пляшечку, чашку або поїльник. Перемішайте і охолодіть готову суміш до температури годування (приблизно 37 C). Перевірте температуру!
- Закритий пакет (упаковку) зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3 C до 25 C. Відкритий пакет (упаковку) щільно закривайте і зберігайте у сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25 C. Вміст відкритого пакету використайте протягом 3-х тижнів.
- Склад: кальцію карбонат, натрію, фосфат кальцію, калію хлорид, калію цитрат, L-фенілаланін, L-тирозин, магнію карбонат, холін, L-триптофан, таурин, вітамін С, цинку сульфат, заліза сульфат, молочна кислота, пробіотики (молочнокислі лактобактерії L. fermentum hereditum), нуклеотиди (цитидин-монофосфат, уридин-монофосфат, аденозин-монофосфат, інозин-монофосфат, гуанозин-монофосфат), вітамін А, ніацин, пантотенова кислота, вітамін Е, вітамін D, комплекс міді,вітамін В1, вітамін В6, йодат калію, марганцю сульфат, вітамін В2, фолієва кислота, вітамін К, селен, біотин, вітамін В12; джерело довголанцюгових жирних кислот LCP (соняшникова, пальмова та рапсова олії, риб'ячий жир); містить лактозу і пребіотики; калорійність в 100 г продукту: 496 ккал; харчова цінність: білки – 11,2 г, жири – 25,1 г, вуглеводи – 55 г