пшеничне борошно (99,5%), кальцію карбонат, заліза фумарат, ніацин, рибофлавін, вітамін В6, тіамін.
Може містити сліди: гірчиці, сої, молока, люпину та яєць.
Спосіб приготування та вживання:
Починайте вводити новий продукт з 1 чайної ложки в день, поступово збільшуючи порцію з віком та апетитом дитини.
Макарони “Chioccioline” можна приготувати у бульйоні на або зварити у воді.
У бульйоні:
• Доведіть до кипіння 200-250 мл(ml) овочевого бульйону.
• Додайте 2 столові ложки макарон.
• Варити 4 хвилини.
У воді:
• Довести до кипіння 500 мл(ml) води.
• Додайте 2 столові ложки макарон.
• Варити 4 хвилин, потім відкинути на друшляк. В готові макарони можна додати 1 чайну ложку оливкової олії для смаку.
Попередження: Перед початком застосування проконсультуйтеся з лікарем.
Увага! Вводячи в раціон дитини з алергією новий продукт, переконайтеся, що Ваш малюк переносить всі його складові.
Примітка: Для приготування дитячого харчування використовувати воду гарантованої безпеки та якості. Неприпустимо використання води з колодязів та каптажів джерел.
Умови зберігання: зберігати у сухому та прохолодному місці.
З 1902 року Plasmon був поруч із матерями та немовлятами, щоб гарантувати їм постійну якість та безпеку. Завдяки досвіду в галузі харчування, накопиченому понад 100 років, та прихильності до досліджень, Plasmon піклується та супроводжує немовлят найкращим чином на всіх етапах життя.Plasmon Chioccioline Baby Pasta є продуктом, показаним з 6-го місяця, якщо інше не рекомендовано педіатром.
Plasmon Pastine Chioccioline є ідеальною основою для харчування малюків.
Plasmon Chioccioline Pastina у форматі, розробленому спеціально для немовлят: він маленький і м’який у роті, щоб допомогти дітям жувати. Він готується за 4 хвилини та стане ідеальною стравою, щоб ваша дитина звикла до нових текстур і смаків.
Plasmon Baby Pasta виготовляється в Італії з італійських інгредієнтів. Гарантована якість Oasi nella Crescita.
- Вибрані інгредієнти: Plasmon Pastine містить лише ретельно відібрані та оброблені інгредієнти.
- Прості рецепти: зі 100% італійського пшеничного борошна, із залізом і вітаміном B6.
|